1. Milyen típusú hirdetéseket tudok feladni?

Vaperina jelenleg 5 hírdetéstípust különböztet meg. Az aktív hirdetéseknél nem lehet változtatni a különböző hirdetési típusok között.

  1. Eladásra kínált
  2. Aukció
  3. Keres
  4. Csere
  5. Ingyen elvihető

2. Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a Hirdetővel?

A Hirdető telefonszámának lekéréséhez látogass el a profil oldalára vagy bármelyik hirdetésére, és kattints a telefonszámra, hogy megjelenjen teljes egészében.

Ha chatelni szeretnél a Hirdetővel, először létre kell hoznod egy fiókot. Miután létrehoztad a fiókod, egész egyszerűen nyisd meg az egyik hirdetést, és észre fogod venni a telefonszám alatt az Üzenetküldés gombot.

A beszélgetések a kis lila borítékra kattintva érhetők el.

3. Üzenetküldés Messengeren keresztül?

A Felhasználóknak mostantól lehetőségük van üzenetet küldeni Messengeren keresztül:

Ehhez a Felhasználónak először kérelmeznie kell Messenger fiókja hitelesítését és aktiválását. Ezt a Vaperinás fiókjába belépve teheti meg. A weboldalon 2 helyen lehet kérelmezni a Messenger fiók hozzáadását, módosítását.

  1. A Fiókba belépve a Vezérlőpult oldalon.
  2. A Fiókba belépve a Profil szerkesztése oldalon.

Amennyiben kérelmezed a Messenger fiókod hozzáadását és jóváhagyjuk, úgy a Messenger gomb elérhetővé válik az összes hirdetésednél és a nyilvános profil oldaladon.

A Messenger üzenetküldés funkciót csak bejelentkezett Felhasználók tudják használni.

Amennyiben szeretnéd törölni Messenger fiókod a rendszerből, kérelmezd a Messenger hivatkozásod módosítását, csak úgy mint, mikor hozzáadtad. Azonban, a hivatkozásod helyett azt írd be a mezőbe, hogy (Törlés).

A Messenger hivatkozásod minden esetben maszkoljuk és egy random linket generálunk belőle. Nagyon fontos, hogy soha semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek.

4. Hogyan működik a felhasználók értékelése?

Kétféle értékelés létezik: Vásárló és Eladó. Az első lépés az, hogy regisztrálj az oldalra. Ezután küldj egy üzenetet a Hirdetőnek. Amint a Hirdető válaszol az üzenetedre, lehetőséged lesz értékelni őt mint Eladót, és ugyanakkor az Eladónak is lehetősége lesz értékelni téged mint Vásárlót.

Amikor a felhasználók meglátogatják a profilodat, megtekinthetik a vélemények teljes listáját, és típusuk szerint szűrhetik őket.

Az értékelés, beküldés után nem módosítható. Emellett a véleményezettnek is lehetősége van válaszolni a beküldött értékelésre.

5. Miért jó ha kedvelek egy hirdetést?

Ha találsz olyan hirdetést, amelyet később szeretnél jobban átnézni, vagy később szeretnél kapcsolatba lépni a Hirdetővel, vagy egész egyszerűen csak szeretnéd elmenteni, akkor kattints a hirdetéseknél található kis szív ikonra, ezzel elmented a hirdetést a Kedvelt hirdetések oldalra, melyet a profilodban érhetsz el.

6. Hogyan tudom jelenteni a hirdetést?

Ha úgy érzed, hogy a hirdetés valótlant állít, szabálysértő vagy csalással hozható kapcsolatba, közvetlenül jelentheted a hirdetés oldaláról a Jelentés gombra kattintva. Majd a felugró ablakban írd le részletesen mi a probléma a hirdetéssel. Az összes jelentést komolyan vesszük és ellenőrizzük. A hirdetés addig aktív marad amíg vizsgálatunk során be nem bizonyosodik, hogy szabályt sértett.

Sötét mód Világos mód